نسخه طب سنتی برای رفع بوی بد دهان

تاریخ انتشار:
بوی بد دهان یکی از شایع ترین مشکلاتی افراد در ماه مبارک رمضان است که باعث رنجش و ناراحتی دیگران در برخورد های اجتماعی با افراد مبتلا می باشد.
طب

بوی بد دهان یکی از شایع ترین مشکلات افراد در ماه مبارک رمضان است که باعث رنجش و ناراحتی دیگران در برخورد های اجتماعی با افراد مبتلا می باشد، در مواقعی فرد مبتلا به بوی بد دهان متوجه این حالت نشده و با خیال راحت تمایل به هم صحبتی با اطرافیان را دارد و در محل کار یا سایر مکان های عمومی نیز ممکن است برای عدم ناراحتی شخص مبتلا به بوی بد دهان این موضوع را به فرد نگویند و فقط از او دوری نمایند.

از دیدگاه طب سنتی سوختن اخلاط غلیظ در معده، ترشحات پشت حلق در اثر سینوس های چرکی بویژه در مزاج های گرم(صفراء و دم)، عفونت لثه و دهان و مشکلات گوارشی و ریفلاکس معده، باعث بروز بوی بد دهان می شود و در این راستا رعایت چند نکته ضروری است:

* برای کاهش این عارضه و بوی بد دهان، بهتر است از مصرف سبزیجات تند و پر بویی ماننده تره و همچنین مصرف سیر و پیاز در وعده سحر پرهیز شود، چرا که موجب بد بویی دهان می شود.

* استفاده از لیمو ترش به همراه آب در سحر، همچنین باز کردن افطار با آب جوش، می تواند بوی بد دهان را در طول روز از بین ببرد. استفاده از آب سرد هنگام افطار باعث نفخ و ولع معده شده و بوی بد دهان را موجب می شود.

* رعایت نظافت دهان و دندان يكي از راهكارهاي جدی برای  مقابله با بوی بد دهان است. چرا که به خاطر برخی بیماری های دهان و یا به خاطر آسیب های دندان ها و لثه ها، بوی بدی در فضای دهان تولید می شود.

*جهت خوشبو سازی دهان، مصرف کُندر و جویدن آن مانند آدامس، تقویت مغز با روغن مالی پشت گوش‌ها با روغن سیاه‌ دانه یا کنجد و مصرف شیربادام، مصرف چای بادرنجبویه، چای دارچین، پسته، کرفس، سنبل الطیب، نارگیل، شفتالو و حجامت عام توصیه می شود.

*به اعتقاد برخی از اطباء سنتی، نوشیدن یك لیوان عرق كاسنی نیم ساعت قبل از سحری و همچنین به‌ صورت روزانه در ماه‌ ها و روزهای گرم سال، تاثیر زیادی در كاهش میزان بوی بد دهان و بدن دارد. زیرا، نوشیدن این عرق گیاهی علاوه بر تسكین حرارت بدن، از میزان گرمازدگی در روزهای گرم سال می کاهد و می‌ تواند در دفع مواد مضر بدن بسیار موثر باشد.

در پایان ذکر این نکته ضروری است که جهت دفع سموم بدن و خوشبو سازی دهان، هر فرد باید با شناسایی مزاج خود، در صدد تعدیل آن برآید، چرا که ایجاد تعادل مزاج، بهترین راه درمان بدن از تمامی بیماری هاست و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

رضا صادقیان

منبع: حوزه

دیدگاه‌ها

ناشناس 01:09 - 1394/06/14

عالیه

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.