تدابير امريكا و رژيم صهيونيستي براي مقابله با فعاليت هسته‏ اي ايران

تاریخ انتشار:
امروزه به همت و دانش متخصصان و دانشمندان پرتلاش كشور، جمهوري اسلامي ايران نيز توانسته به اين فن ‏آوري غرورانگيز دست پيدا كند كه اين امر خشم شديد دولت‏هاي غربي، به ويژه امريكا و رژيم صهيونيستي را به همراه داشت.
تدابیر آمریکا علیه ایران

تدابير امريكا و رژيم صهيونيستي براي مقابله با فعاليت هسته‏ اي ايران

ـ پس از پايان جنگ جهاني دوم و پيدايش جهان دوقطبي، ايالات متحده تلاش كرد تا با سرمايه ‏گذاري گسترده در بخش تسليحات هسته ‏اي و اتمي، از تهديدهاي احتمالي بلوك شرق جلوگيري كند، ولي با پايان جنگ سرد و فروپاشي ابرقدرت شوروي، از سرمايه‏ گذاري ‏هاي هنگفت در اين بخش كاسته نشد؛ زيرا كارشناسان معتقدند امريكا در تلاش است با افزايش اين توان‏مندي ‏ها، خود را به عنوان امپراتور هسته ‏اي دنيا معرفي كند.
ـ از سوي ديگر، استفاده از انرژي هسته ‏اي، يكي از اقتصادي‏ ترين شيوه‏ هاي امروزي دنياي صنعتي است و گستره عظيمي از كاربردهاي مختلف، شامل توليد برق هسته ‏اي، تشخيص و درمان بسياري از بيماري ‏ها، كشاورزي و دام‏ داري را در برمي‏ گيرد، به ‏گونه ‏اي كه رشد و توسعه هر كشور به ميزان رشد صنعت هسته‏اي آن كشور بستگي دارد.
ـ امروزه به همت و دانش متخصصان و دانشمندان پرتلاش كشور، جمهوري اسلامي ايران نيز توانسته به اين فن ‏آوري غرورانگيز دست پيدا كند كه اين امر خشم شديد دولت‏هاي غربي، به ويژه امريكا و رژيم صهيونيستي را به همراه داشت.
پس از آن، كشورهاي غربي كوشيدند برنامه ‏هايي عليه ايران به تصويب برسانند كه مهم‏ ترين آنها عبارت است از:

1. جنگ تبليغاتي عليه ايران

يكي از راه ‏كارهاي امريكا و رژيم صهيونيستي در مقابله با فعاليت صلح‏ آميز هسته ‏اي در ايران، جنجال‏ هاي تبليغاتي عليه ايران و وارد آوردن اتهام ‏هاي بي‏ اساس از قبيل، حمايت ايران از شبكه القاعده و تروريسم، تلاش براي دست‏ يابي به سلاح‏ هاي كشتار جمعي و مانند آن است. در اين ‏ميان، رژيم اشغالگر قدس با وجود آنكه دست‏كم دويست كلاهك هسته ‏اي دارد، تاكنون به پيمان منع گسترش سلاح‏ هاي شيميايي و هسته ‏اي نپيوسته است و با به راه انداختن جوّ مسموم تبليغاتي در رسانه ‏هايي كه در اختيار دارد، مي‏ كوشد مانع دست ‏يابي ايران اسلامي به حق طبيعي و مشروع خود شود.
بر اين پايه، رژيم اسرائيل با بزرگ‏ نمايي و نظامي جلوه دادن فعاليت ‏هاي هسته‏ اي ايران، موضوع جلوگيري از ادامه يافتن اين فعاليت را به شدت دنبال مي ‏كند و به همين منظور، با جعل اطلاعات درباره اهداف هسته ‏اي ايران، ميزان حساسيت مقامات جهاني به ويژه امريكاييان را افزايش مي ‏دهد و ايران را تهديدي براي كشورهاي منطقه و جامعه جهاني معرفي مي ‏كند.
به همين دليل، بوش در اين زمينه چنين گفت: «اگر ايران به سلاح هسته ‏اي مجهز شود، منطقه خاورميانه و اسرائيل با خطر جدي مواجه خواهد شد...» يا در جاي ديگر گفت: «... ايران در مورد برنامه ‏هاي اتمي خود و صلح‏ جويانه بودن آنها حقيقت را بيان نمي‏ كند. هدف ايران، ساخت تسليحات اتمي است. اگر به ايران اجازه داده شود تا بيش از اين جلو رود، براي متوقف كردن آن خيلي دير مي‏ شود و ايران به سلاح اتمي دست مي‏ يابد...».[1]

2. تهديد به حمله نظامي

يكي ديگر از تدبيرهاي سران امريكا و اسرائيل، تهديد به حمله نظامي به ايران است. در واقع، گويا كشورهاي غربي نقشه ‏اي مشترك عليه ايران كشيده ‏اند و امريكا متكفل وارد آوردن فشار و تهديد نظامي بر ايران است.
واقعيت اين است كه قدرت واقعي دولت امريكا به ويژه با توجه به معادلات جهاني و مؤلفه‏ هاي اثرگذار، كمتر از چيزي است كه وانمود مي ‏كند و به مراتب كمتر از آن چيزي است كه عده‏ اي را به وحشت مي‏ اندازد. به اعتقاد كارشناسان سياسي، تهديدها و خط و نشان كشيدن‏ هاي اخير امريكا، بيشتر جنبه تضعيف روحيه ‏ها را دارد تا اينكه واقعيت باشد.

3. وارد كردن فشار از طريق آژانس بين ‏المللي انرژي هسته ‏اي

با توجه به نفوذ اختاپوسي صهيونيسم و لابي ‏هاي آن در سازمان ‏هاي بين‏المللي در سراسر جهان، آژانس بين ‏المللي انرژي هسته‏ اي، بيشترين اقدام به ظاهر حقوقي را عليه ايران سامان داده است. به‏ همين دليل، كشورهاي ديگر عضو اين آژانس، از جمله كشورهاي غيرمتعهد، فشارهاي آژانس و دبيركل آن بر پرونده ايران را سياسي و وسواس ‏گونه پنداشتند و در بيانيه‏ هاي خود به آن تصريح كردند.
درواقع، منافع نامشروع و استعماري قدرت‏هاي بزرگ و صهيونيسم بين‏ المللي آن‏ چنان با هم پيوند خورده است كه حتي تريبون‏ هاي بين‏المللي مانند شوراي امنيت سازمان ملل نيز به جاي دفاع و حمايت از مظلومان و آوارگان، از جنايت‏ كاران و اشغالگران صهيونيست حمايت و پشتيباني كرده و بي‏ توجه به نيروگاه ‏هاي هسته‏ اي اين كشور كه مجهز به ساخت انواع بمب ‏هاي اتمي است فعاليت ‏هاي صلح‏ طلبانه انرژي هسته‏ اي ايران را زير سؤال مي ‏برد!

4. ديگر كارها

1. تمديد تحريم اقتصادي عليه ايران براي به انزوا كشاندن ايران
2. تلاش براي كاهش قدرت مالي، نظامي و استراتژيك ايران
3. حمايت از مخالفان جمهوري اسلامي با تشويق مردم و مسئولان به تسليم و سست كردن اراده مسئولان. 

 

پی نوشت:

-----------------------------

[1] محمدعلى روزبهانى و سيدعبدالمجيد اشكورى، ايران و انرژى هسته ‏اى، مركز پژوهش ‏هاى اسلامى صدا و سيما، 1384، ص 125.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.