آیت الله ضیاءآبادی تشریح کرد:

فرمول تسلیم بودن در برابر خداوند

تاریخ انتشار:
بنده ای که خدا محبوبش است در برابر مادیات دنیا کور می شود چنین فردی چشم دلش باز است و باطن دنیا را می بیند.
آیت الله ضیاءآبادی

به گزارش بلاغ به نقل از خبرگزاری شبستان، آیت الله ضیاءآبادی از علمای اخلاق تهران در جلسه اخلاقی هفتگی خود در مسجد علی بن الحسین (ع) به ایراد سخن پرداخت و گفت: بنده ای که خدا محبوبش است در برابر مادیات دنیا کور می شود چنین فردی چشم دلش باز است و باطن دنیا را می بیند.

این استاد مبرز اخلاق با بیان اینکه محب حقیقی خداوند امور دنیا را به هیچ می انگارد، خاطرنشان کرد: انبیا مانند سایر مردم دارای غرایز و نیازهایی هستند اما چون خود را از عالم ملکوت می دانند دل به این دنیا نمی بندند.

مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک

چند روزی قفسی ساخته ام از بدنم

وی ادامه داد: فردی که محبوبش خداوند است تنها به خاطر امر الهی در این دنیا دوام می آورد وگرنه حتی یک لحظه در این عالم فانی باقی نمی ماند، در حقیقت چنین فردی همه چیز را خداوند می بیند.

حضرت ابراهیم (ع) در 18 سالگی به مقام نبوت رسیده و در همان سال نمرودیان ایشان را به آتش انداختند، آن آتش آنچنان وسیع و گسترده بود که مجبور شدند حضرت را از طریق منجنیق به روی آتش بیندازند.

به صحرا بنگرم روی تو بینم

به دریا بنگرم روی تو بینم

به هر جا بنگرم کوه و در و دشت

جمال دلربای تو بینم

آیت الله ضیاءآبادی با تاکید بر اینکه کسانی که دل به تعلقات دنیا بسته اند و در خوشی ها خوشحالند و در ناخوشی ها ناراحت هستند، گفت: اینها دنیادارند یعنی چشم و دلشان کور است.

وی در همین ارتباط خاطرنشان کرد: کسانی که در دامن خدا تربیت شده اند خزینه الهی را نزد خداوند می دانند.

استاد فرزانه اخلاق با بیان اینکه حضرت ابراهیم (ع) در 18 سالگی به مقام نبوت رسیده و در همان سال نمرودیان ایشان را به آتش انداختند، گفت: آن آتش آنچنان وسیع و گسترده بود که مجبور شدند حضرت را از طریق منجنیق به روی آتش بیندازند.

وی ادامه داد: اینکه حضرت ابراهیم (ع) حاضر شد فرزندش را ذبح کند یا آنکه امام حسین (ع) جوانش را به میدان فرستاد ریشه در دلبستگی به امر الهی دارد.

آیت الله ضیاءآبادی با تاکید بر اینکه امام حسین (ع) در شهادت فرزندشان گریه کرده اند، هشدار داد: برخی فکر می کنند گریه بر امور دنیا و در فقدان فرزند با شأن امامت و ولایت تطابق ندارد این در حالی است که انبیا و اولیا مانند سایر مردم دارای عاطفه هستند.

وی در همین ارتباط گفت: پیامبر اکرم حضرت محمد مصطفی (ص) در سوگ نوزاد 18 ماهه شان گریه می کردند که اطرافیان به ایشان گفتند از شما با چنین جایگاهی بعید است که حضرت پاسخ دادند دل می سوزد و چشم می گیرد.

استاد فرزانه اخلاق در پایان خاطرنشان کرد: چنین بزرگوارانی جمال خداوند را دیده اند که از فرزندانشان گذشتند. 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.