سخنران حرم رضوی:

انکار شخصیت دختران کم تر از زنده به گور کردن آن ها نیست

تاریخ انتشار:
حجت الاسلام حسینی قمی در حرم مطهر رضوی گفت: انکار کردن و نادیده گرفتن شخصیت و موقعیت دختران امروز کمتر از زنده به گور کردن آن ها در عصر جاهلیت نیست.
حجت الاسلام سید حسین حسینی قمی

به گزارش بلاغ به نقل از رسا، حجت الاسلام سید حسین حسینی قمی، استاد حوزه علمیه قم همزمان با شب میلاد حضرت معصومه(سلام الله علیها) اظهار کرد: اول ذیقعده؛ میلاد حضرت معصومه(سلام الله علیها) را روز دختر نامیده اند؛ پدر و مادران این روز را نادیده نگیردند و با هدیه کوچکی دختران خانواده را مورد تکریم قرار دهند تا در اذهان آن ها خاطره نیکی از این روز ایجاد شود.
وی تصریح کرد: تبعیض بین فرزندان که مورد رضای خداوند نیست و از گناهان کبیره است متأسفانه هنوز در بین برخی از خانواده ها تبعیض جنسیتی وجود دارد که دختران از این موضوع گله مند هستند و به طرق مختلف بیان می کنند.
حجت الاسلام حسینی قمی خاطرنشان کرد: در عصر جاهلیت دختران را زنده به گور می کردند و امروز شخصیت و موقعیت دختر را به گور فرستادن از زنده به گور کردن دختران در عصر جاهلی کم تر نیست.
وی با تأکید بر این که خداوند پدر و مادرانی را که بین فرزندان خود تبعیض قائل می شوند را نمی بخشد، بیان کرد: برتری یک فرزند بر دیگری به لحاظ تحصیلات دانشگاهی، جایگاه و موقعیت اجتماعی، داشتن ثروت و سایر آن دلیلی برای تفاوت و تبعیض در نگاه پدر و مادر نیست، استعدادهای افراد با یکدیگر متفاوت است بنابراین همه در زمینه تحصیلات موفق نیستند و این نمی تواند دلیلی برای تبعیض باشد.
استاد حوزه علمیه قم با تأکید بر الگوپذیری شخصیت حضرت معصومه(سلام الله علیها) در زندگی عنوان کرد: صبر و استقامت نخستین بخش الگوپذیری و عبادت ایشان دومین بخش الگوپذیری از زندگی حضرت معصومه(سلام الله علیها) است.
وی افزود: حضرت در این مدت کوتاه به قدری مشغول عبادت و بندگی بودند که مکان عبادت ایشان به «بیت النّور» شهرت یافت و امروز هنوز پس از گذشت هزار سال با همین نام معروف است و به گفته یکی از بزرگان اگر مردم نسبت به عظمت بیت النّور آگاهی داشتند، همان گونه که برای زیارت حضرت معصومه(سلام الله علیها) به حرم ایشان می رفتند به این مکان قدسی می رفتند.
استاد حوزه علمیه تصریح کرد: حضرت معصومه(سلام الله علیها) در سفر به توس حدود 15 روز در شهر قم بودند و پس از آن در همین شهر از دنیا رفتند.
حجت الاسلام حسینی قمی اظهار کرد: «علم و دانش» سومین بخش الگوپذیری از زندگی کریمه اهل بیت(سلام الله علیها) است که در سلسله روایات این بانوی بزرگوار از جمله به سند فاطمیات در رابطه با ولایت می توان اشاره کرد که حضرت معصومه(سلام الله علیها) از فاطمه دختر امام موسی بن جعفر(علیه السلام) از فاطمه دختر امام صادق(علیه السلام) از فاطمه دختر امام باقر(علیه السلام) از فاطمه دختر امام سجاد(علیه السلام) از فاطمه دختر امام حسین(علیه السلام) از زینب دختر امیرمؤمنان(علیه السلام) از فاطمه(سلام الله علیها) دختر رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) نقل کرده اند.
وی عفت و پاکدامنی را بخش دیگر قابل توجه زندگی حضرت معصومه(سلام الله علیها) دانست و افزود: به دلیل فضای جور و ستم حاکمیت شرایط فراهم شدن ازدواج حضرت معصومه(سلام الله علیها) وجود نداشت و تا 28 سال ایشان بدون ازدواج اما در عین حجاب، عفاف و پاکدامنی در جامعه زندگی کردند.
استاد حوزه علمیه قم متذکر شد: امروز نیز اگر خدای نکرده برای دختران بنا به دلیلی شرایطی برای ازدواج فراهم نشد، بالارفتن سن عذری برای ارتکاب گناه نمی تواند باشد از این رو دختران مسلمان اگر این چهار بخش مهم را یکجا داشتند می توانند ادعا کنند که حضرت معصومه(سلام الله علیها)  را الگوی زندگی خویش قرار داده اند.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.