حجت الاسلام والمسلمین رفیعی:

لزوم چاره اندیشی برای تبلیغات ماهواره

تاریخ انتشار:
عضو هئیت علمی جامعه المصطفی العالمیه گفت: امروز شبکه‌ های ماهواره‌ ای و فضای مجازی تبلیغات گسترده‌ ای برای از بین بردن عقاید مردم به ویژه نسل جوان انجام می‌ دهند و وظیفه ما این است، با این تبلیغات مسموم مقابله کنیم.
حجت الاسلام رفیعی

به گزارش بلاغ به نقل از حوزه، حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی، در جمع نمازگزاران مسجد مقدس جمکران اظهار داشت: از بحث‌ های مهمی که به ویژه در دوران غیبت که به حسب ظاهر دسترسی به امام نداریم، باید به آن بپردازیم انتظارات امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از شیعیان است تا بدانیم ائمه معصومین(علیهم السلام) از ما به عنوان مسلمان و شیعه چه انتظاراتی دارند.
وی ادامه داد: نخستین انتظار ائمه اطهار (علیهم السلام) به ویژه حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از شیعیان انتظار اعتقادی است، یعنی باورها و عقایدمان درست باشد و خطا و کوتاهی در آن نباشد. اعتقادات در راس دینداری است و به همین جهت رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) رسالتش را با دعوت مردم به توحید و اصلاح اعتقادات آغاز کرد و سپس سراغ فروع دین رفت.
استاد حوزه علمیه افزود: امروز شبکه‌ های ماهواره‌ ای و فضای مجازی تبلیغات گسترده‌ ای برای از بین بردن عقاید مردم به ویژه نسل جوان انجام می‌ دهند و وظیفه ما این است با این تبلیغات مسموم مقابله کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین رفیعی با تاکید بر اینکه نخستین انتظار اهل بیت(علیهم السلام) از ما تصحیح اعتقاداتمان است، ابراز کرد: باید در محضر علما و مراجع اعتقاداتتان را اصلاح کنید، شبهات و سوالاتی که دارید را جویا شوید و تحقیق و بررسی کنید. کتاب‌ های اعتقادی را مطالعه کنید تا بتوانید به باور و ایمان درست و قوی دست پیدا کنید.
وی دومین انتظار ائمه (علیهم السلام) از شیعیان را انتظار اجتماعی ذکر کرد و افزود: یکی از آیاتی که در قرآن کریم در مورد اجتماع نازل شده است این است که همدلی نعمت خداست و نعمت خدا را یاد کنید.
استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه همدلی یعنی نزدیک بودن دل ها به یکدیگر و برداشتن باری از دوش هم و رسیدن به درد یکدیگر، خاطر نشان کرد: امام صادق (علیه السلام) فرمودند سه چیز دل‌ ها را به هم نزدیک می کند دین‌ داری، تواضع و بخشش و همه ما باید با الگوگیری از این رهنمود‌ها در دینمان به باور و اعتقاد صحیح برسیم تا به سعادت دنیوی و اخروی نائل شویم.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.