مدیر گروه مکتوب هنری:

تشریح رویداد فرهنگی ایده، دیده، پدیده

تاریخ انتشار:
مدیر گروه مکتوب هنری معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با توضیح رویداد فرهنگی ایده، دیده، پدیده گفت : شرکت در این رویداد برای عموم اساتید و طلاب آزاد است.
محمدی هوشیار

به گزارش خبرنگار بلاغ، علی محمدی هوشیار مدیر گروه مکتوب هنری معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در خصوص خلاء ایده پردازی فرهنگی و هنری در جامعه گفت: هر چند که امروزه، در زمینه نظریه پردازی‏های علمی و پاسخ به شبهات، در حوزه «نقد و مقابله با جریان تکفیری وهابیت» از یک توانمندی ویژه ای برخورداریم، اما با این وجود، خلاء ایده پردازی فرهنگی و هنری، در راستای برنامه سازی نظریه‏ های علمی، بسیار مشهود بوده و بایستی با تنظیم راهکارهای عملیاتی، جبهه ایده پردازی فرهنگی و هنری را تقویت نماییم.
وی با اشاره به رویداد فرهنگی «ایده، دیده، پدیده» تشریح کرد: این رویداد فرهنگی با هدف حمایت، هدایت و بزرگداشت ایده پردازی در فضای فرهنگی و هنری در بین اساتید، طلاب و گروه‏های تبلیغی نوین، قصد دارد تا گامی جدید در راستای تحول بخشی در این فضا برداشته و آنان را به سمت ایده پردازی ترغیب ‏کند که امید داریم با اجرای این طرح در حوزه فرهنگ و تبلیغ نوین، در فرهنگ سازی ایده پردازی و بالاخص ایده پردازی در حوزه نقد و مقابله با جریان تکفیری وهابیت نقش شایانی داشته باشیم.

ایده، دیده، پدیده
محمدی هوشیار در توضیح این رویداد فرهنگی اظهارداشت: این برنامه با موضوع «نقد و مقابله با جریان تکفیری وهابیت» و با شرکت حدود 120 نفر در یک فضای مشترک و صمیمی برگزار می گردد.
مدیرگروه مکتوب هنری معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به مراحل برگزاری رویداد فرهنگی «ایده، دیده، پدیده» عنوان کرد: با فراخوان این رویداد فرهنگی که تا 27 دی ماه ادامه دارد، علاقمندان با تکمیل فرم در سایت بلاغ، ثبت نام کرده و ایده خود را ثبت می نمایند؛ همچنین تا قبل از شروع رویداد(1 بهمن) امکان مشاوره افراد و گروه های تبلیغی با متخصصان هر رشته فراهم می باشد.
وی در ادامه افزود:‌ هر فرد یا هرنماینده انتخابی از سوی گروه تبلیغی، ابتدا به مدت 3 دقیقه فرصت دارد تا ایده خام خود را برای حضار تشریح کند تا حاضران با در دست داشتن فرم های ارزیابی، به ایده های مطرح شده امتیاز دهند و سپس از بین شرکت کنندگان بر اساس بالاترین امتیازها 10 نفر  به مرحله نهایی صعود می کنند.
کارشناس تبلیغ هنری در خصوص مرحله نیمه نهایی این رویداد فرهنگی گفت: هر کدام از برگزیدگان به مدت 10 دقیقه فرصت دارند تا ایده خود را با جزئیات بیشتر برای داوران تشریح کنند تا داوران بتوانند با در دست داشتن برگه های ارزیابی، نفرات اول تا سوم را انتخاب نمایند.
علی محمدی هوشیار خاطرنشان کرد: فرمت ها و قالب های ارائه ایده اختیاری بوده و دارای محدودیت نمی باشد (فیلم کوتاه، عکس، رمان، اپلیکیشن، کمیک استریپ، اسباب بازی، بازی رایانه ای، پیپر کرافت و...).

لازم به ذکر است شرکت در این رویداد برای عموم اساتید و طلاب آزاد است.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.