حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی مطرح کرد؛

مبلغان مطالبات امام علی از مردم و مسؤولان را بیان کنند

تاریخ انتشار:
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی به بیان ویژگی‌های مؤمنان از منظر نهج‌البلاغه پرداخت و گفت: مناسب است که مبلغان و روحانیان مطالبات امیرمؤمنان(ع) از اقشار مختلف مردم همچون فرزندان، علما، کارگزاران و نظامیان را در ایام تبلیغی بیان کنند.
رفیعی

به گزارش بلاغ به نقل از رسا، حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی، عضو هیأت علمی جامعة المصطفی العالمیة(ص)، در برنامه سمت خدا شبکه سوم سیما، به تبیین فضایل و مناقب جضرت علی(ع) پرداخت و گفت: علمای شیعه، اهل سنت، مسیحیان و دیگر ادیان فضایل و مناقب امیرالمؤمنان(ع) بیان کرده‌اند.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی ابراز کرد: در حدیثی آمده است که جبرئیل به پیامبر اکرم(ص) وحی کرد قسم به خداوند که شما را به پیامبری مبعوث کرد، آسمانیان بیش از زمینیان حضرت علی(ع) را می شناسند.
عضو هیأت علمی جامعة المصطفی العالمیه(ص) ابراز کرد: جرج جرداق نویسنده مسیحی، در مقدمه کتاب خویش آورده است: «من مسلمان و شیعه نیستم، اما به بیان فضایل و مناقب حضرت علی(ع) علاقه ‌مند هستم».
وی با بیان این که در خطبه ‌های نهج البلاغه به وظایف اقشار مختلف جامعه اشاره شده است، بیان کرد: مناسب است که مبلغان و روحانیان مطالبات امیرمؤمنان(ع) از اقشار مختلف همچون فرزندان، علما، کارگزاران و نظامیان را در ایام تبلیغی بیان کنند.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی ابراز کرد: مناسب است که هر اداره ‌ای به تناسب فعالیتهای خویش، پیام‌ های خطبه ‌های نهج البلاغه را پژوهش کرده و به صورت تابلو در اداره خویش نصب کنند، همانند نامه 61 که دستورات امام علی(ع) به استاندار خویش را آورده است و مناسب است که پیام های این نامه در سازمان ‌های دولتی اطلاع‌ رسانی شود، همچنین نامه 31 نهج البلاغه، نامه امیرمؤمنان(ع) خطاب به امام حسن(ع) است و مناسب است پیام ‌های این نامه در مدارس آموزش و پرورش مطرح شود.
وی به شرح فرزاهایی از حکمت 333 نهج البلاغه درباره ویژگی مؤمنان پرداخت و گفت: ویژگی ‌های مؤمنان در بسیاری از آیات قرآن معرفی شده است، و در روایات ائمه اطهار (ع) تا صد ویژگی برای مؤمنان بیان شده است، و در این حکمت از نهج البلاغه 18 انتظار از مؤمنان آمده است.
عضو هیأت علمی جامعة المصطفی العالمیه(ص) عنوان داشت: در این حکمت آمده است که مؤمنان دارای چهره شادابی هستند و حزن و اندوه آن در درون خویش دارند، صبر و تحمل زیادی دارند و خودشان را کوچک و خوار می‌دادند.
وی در بخش دیگر از سخنانش از افزایش آمار طلاق ‌ها در کشور انتقاد کرد و گفت: متأسفانه صبر و تحمل مردم در جامعه و خانواده ‌ها کم شده است و 24 درصد ازدواج‌ ها در ایران به طلاق می انجامد و این آمار طلاق در شأن نظام اسلامی نیست.
استاد حوزه علمیه قم  سکوت را یکی دیگر از ویژگی ‌های مؤمنان مطرح کرد و افزود: در اسلام سکوتی که به همراه اندیشه و تفکر برای جلوگیری از گناه باشد، مناسب است، اما سکوت ناشی از درون گرایی و عدم تعامل با دیگران باشد، در دین اسلام نهی شده است.
وی در ادامه سخناش به تبیین اصول حاکم بر اقتصاد مقاومتی پرداخت و گفت: برخی از مسؤلان در موضوع شعار سال همایش و اجلاس‌ های پرهزینه و کم فایده برگزار می‌کنند، تا این که سال اقتصاد مقاومتی به پایان می ‌رسد و اقدام علمیاتی در این مسأله انجام نمی شود.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی به بررسی راهکارهای عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی در جامعه پرداخت و افزود: پرهیز از اسراف و تبذیر در سازمانهای دولتی و خانواد‌ه‌ های ایرانی، زهد و دوری از تجملات، خرید و استفاده از کالای ایرانی، پرداختن جوانان به کار و تلاش و پرداختن بانوان به مشاغل خانگی از جمله روش های عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی است.
وی رعایت اصل اقدام و تجمیع در راستای تحقق شعار سال را ضروری بیان کرد و افزود: مناسب است که همایش‌ های مختلفی که از سوی نهادها و ادارات مختلف در یک موضوع برگزار می‌شود، با هم ادغام شود و از این طریق پرداخت هزینه‌های بسیار در سازمان ‌ها جلوگیری ‌شود.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی در ادامه سخنانش بر ضرورت حفظ احترام والدین از سوی فرزندان تأکید کرد و گفت: پدرانی که به سن پیری رسیده اند و توانایی‌ خویش را از دست داده اند، باید احترام آنها از سوی خانواده ‌ها بیشتر حفظ شود و مناسب است که فرزندان برای احترام و خدمت به پدران خویش از دیگر فرزندان سبقت بگیرند.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.