در مرکز بین المللی همایش های غدیر؛

سومین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی آغاز به کار کرد

تاریخ انتشار:
این طرح به دنبال آن است که درباره دانشی که به دنبال فراگرفتن آن هستیم نیز اندیشه کرده و در حقیقت به دانش خود، علم داشته باشیم؛ به بیان دیگر این طرح به ما دانشِ دانش را می آموزد.

به گزارش بلاغ به نقل از رسا، مراسم افتتاحیه سومین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی عصر روز جمعه با حضور غلامعلی حداد عادل مشاور عالی رهبر معظم انقلاب، حجج اسلام حمید پارسانیا و نجف لک زائی و همچنین 390 تن از نخبگان علوم انسانی در مرکز بین المللی همایش های غدیر برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسا نیا در ادامه از برگزاری این جلسات در جهت ایجاد وحدت بین حوزه و دانشگاه ابراز امیدواری کرد و گفت: این طرح به دنبال آن است که درباره دانشی که به دنبال فراگرفتن آن هستیم نیز اندیشه کرده و در حقیقت به دانش خود، علم داشته باشیم؛ به بیان دیگر این طرح به ما دانشِ دانش را می آموزد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: این طرح فرصتی است برای دانشجویانی که در حوزه علوم انسانی وارد می شوند و تمام سرمایه وجودی خود را در خدمت این علوم می گیرند تا بتوانند بهتر از وقتی که برای این علوم می گذارند، استفاده کنند؛ جای این طرح به نوعی در عرصه علوم انسانی خالی بوده است و ضرورت دارد هر چه بیشتر در این زمینه تلاش کنیم.
همچنین غلامعلی حداد عادل در این جلسه با اشاره به اینکه تمدن اسلامی با علوم انسانی غربی مطابق نیست، بیان کرد: نمی توان تمدن اسلامی را داشته باشیم و بخواهیم جامعه و مسائل انسانی و فرهنگ خود را بر اساس علوم انسانی غربی بنا کنیم، چون رهبر معظم انقلاب فرمودند نگاه ما به انسان با غربیان متفاوت است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که بعد از رنسانس، اثری از مذهب در غرب مشاهده نمی شود، گفت: این مذهب رایج مذهبی است که جای آن تنها در کلیساست و با مسائل سیاسی و اجتماعی کاری ندارد و مذهبی است که مظهر آن پاپ است که دارای عظمت ظاهری و بدون کارکرد بیرونی است؛ غربیان مذهب را همانند یک پرنده در قفس طلایی محبوس کردند ولی اجازه پرواز را به این پرونده در محیط بیرونی نمی‎دهند.
همچنین در پایان حجت الاسلام والمسلمین نجف لک زائی با اشاره به این که پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در زمینه کمک به طرح اسلامی سازی علوم تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت، اظهار داشت: باید به سمتی برویم که علوم انسانی دیگر ناقص، بیمار، غیر مفید نبوده و با فرهنگ تناسب پیدا کند.
گفتنی است، نخبگان علوم انسانی دعوت شده به این طرح در پایان این مراسم به سوی محل برگزاری دوره ها که واقع در وسف است، رهسپار شدند.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.