آیت‌الله شیخ محمد تقی بهلول (ره)

شفا دادن مریض

تاریخ انتشار:
حاج آقای بهلول برای دختر بچه یک لیوان شیر خواستند و دعای مخصوصی خواندند...
کرامتی از مرحوم شیخ محمد تقی بهلول

 حضرت آیت‌الله حاج شیخ محمد تقی بهلول بیلندی در سال 1279 شمسی در روستای بیلند گناباد به دنیا آمد. او در سال‌های زندگی خویش فعالیت‌های سیاسی بسیاری داشته كه در نهایت سی سال را در تبعید در افغانستان سپری كرده است. او منشا بسیاری از امورات خیر و انجام اقدامات فرهنگی و ترویج تشیع، مجتهد و مسلط به ادبیات عرب و نیز سراینده‌ی اشعاری به فارسی و عربی و مسلط به تاریخ انبیای اسلام و فقه اهل سنت بود.

 مطلب ذیل به نقل از آقای ابراهیم ذوالفقاری از اعضای هیئت امنای مسجد امیر المؤمنین (ع) زاهدان و مستند می باشد.ماه مبارک رمضان سال82 بنده همراه حاج آقا بهلول در مکتب نرجس زاهدان مشغول نماز بودیم.به حاج آقا اطلاع دادند ، دختر بچه ای چهار ساله به نام صنم رئوفی فر از بیماری لاعلاجی رنج می برد و هم اکنون بعد ار 48 ساعت بستری شدن در بیمارسان علی اصغر (ع)  زاهدان و پس از انجام آزمایش های متعدد دکترها اورا جواب کرده اند .بلا فاصله حاج آقای بهلول فرمودند: باید برویم این دختر بچه را از نزدیک ببینیم : ساعت یک و نیم بعد از ظهر بود که با حاج آقای بهلول به عیادت این دختر بچه رفتیم پدر و مادر دختربچه گفتند: دختر بچه چیزی نمی خورد و مرتب سرفه می کند .

حاج آقای بهلول برای دختر بچه یک لیوان شیر خواستند و دعای مخصوصی خواندند .حاج آقا اسم دختر بچه را پرسیدند و به پدر و مادر آن دختر بچه گفتند از این ساعت به بعد  به جای صنم او را فاطمه صدا بزنند.

عصر همان روز نماز مغرب و عشاء را در مسجد امیرالمؤمنین (ع) و به امام جماعت حاج آقای بهلول و با حضور استاندار جناب آقای مهندس امینی ، امام جماعت زاهدان حاج آقای سلیمانی ، امام جماعت مسجد امیر المؤمنین حاج آقای خوشبیان ، امام جماعت مسجد امام خمینی ،حاج آقای زاهدی و حدود  400   نفر از مومنین برگزار شد.آن شب در مسجد افطاری بود. و ما مشغول صرف افطاری بودیم که متوجه شدیم همان دختر بچه دوان دوان به طرف مسجد می آید و پدرش هم به دنبالش وارد مسجد امیر المؤمنین شد . از شفای دخترش بسیار خوشحال بود. ابراهیم ذوالفقاری هیئت امنای مسجد امیر المرمنین (ع) زاهدان 7/6/84 - دبیرخانه 2411330

............................

منبع

 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.