حضور نجف لک زایی با «اندیشه سیاسی امام» در نمایشگاه کتاب

به گزارش بلاغ به نقل از فارس، کتاب «اندیشه سیاسی امام خمینی(ره)» نوشته حجت الاسلام نجف لک زایی به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر و در بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران در غرفه این انتشارات ارائه خواهد شد.
حجت الاسلام نجف لک زایی، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی درباره کتاب «اندیشه سیاسی امام خمینی(ره)» که اواسط سال 94 توسط این پژوهشگاه منتشر شده است، توضیح داد: این نوشتار برای نخستین بار با رجوع به آثار بنیاد امام خمینی (ره) براساس دو نظریه ویژه ایشان تدوین شده است.
وی با اشاره به اینکه نظام انسان شناسی امام خمینی (ره) در این نوشتار مدنظر قرار گرفته است، یادآور شد: در این کتاب تلاش شده تا به همه آثار امام خمینی (ره) نگاهی شود و تنها تمرکز بر یکی دو اثر ایشان نباشد.
حجتالاسلام لک زایی همچنین یادآور شد: یکی از ویژگی های آثار امام خمینی (ره) هماهنگی بین حوزه های فقه، کلام، فلسفه و تفسیر است.
حجت الاسلام نجف لک زایی در ادامه یادآور شد: سه لایه ی اندیشه سیاسی امام خمینی (ره) شامل تعقل سیاسی، اخلاق سیاسی و رفتار سیاسی در این اثر مورد بررسی و توضیح قرار گرفته است. همچنین روش شناسی خاص سیاسی امام خمینی (ره) و ثبات و تحول اندیشه ایشان نیز مدنظر بوده است.
وی در پایان یادآور شد: این نوشتار نشان می دهد که ما احتیاج داریم رشته های اندیشه سیاسی امام، کلام، تفسیر، مدیریت، جامعه شناسی سیاسی امام خمینی (ره) را در مجامع بینالمللی و همه حوزه های دانشگاهی راه اندازی کنیم.
کتاب «اندیشه سیاسی امام خمینی(ره)» نوشته حجت الاسلام نجف لک زایی به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر و در بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران در غرفه این انتشارات ارائه خواهد شد.
افزودن دیدگاه جدید